Programda bir araya gelen TÜMSİAD ve ORAN temsilcileri Yozgat’ın kalkınması adına neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulundu. 
Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Yozgat Şube Başkanı Ali Çatar, Yozgat'ın gelişip kalkınmasına büyük katkı sağlayacağı düşünülen Yozgat Çalıştayı’nın önümüzdeki günlerde Ser Otel’de gerçekleştirileceğini dile getirdi.  Çatar, bakanlık düzeyinde yapılması planlanan çalıştaya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da katılmasının öngörüldüğünü söyledi. 
Çatar, Yozgat'ın gelişip kalkınmasına katkı sağlaması amacıyla yapılacak olan çalıştayda Yozgat’ın önümüzdeki 4 yıllık AK parti hükümetleri döneminde gelişmesi ve kalkınması noktasında ne yapılabilir? neler yapılması gerekir? gibi bir sorgulamaların yapılacağı ve bu sorulara cevap aranacağını dile getirdi.
Çalıştayda STK’ların, bürokraside görev yapan kurum amirlerinin Yozgat adına çalıştaya değer katacağı düşünülen herkesin katılacağı bir ortamın sağlanmasının amaçlandığını da kaydeden Çatar, “ Bir kentin kalkınması için tüm dinamiklerin, STK’ların ve Yozgat’ın gelişmesi için fikri olan herkesin katılması kentimiz adına büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim