Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Osman Coşkun’un da büyük destek verdiği Hentbol Spor Takımı, iki gün süren müsabakalarda farklı skorlarla yenerek 2. lige terfi hakkı kazandı. 
Coşkun, müsabakalar öncesinde hentbol takımını Bozok Spor Salonu’ndaki antrenmanında  ziyaret ederek başarı dilemiş, her zaman destek olacağının sözünü vermişti. Bu ziyaretin ardından Kırşehir’den gelen haber karşısında sevince boğulduk. 
ŞENTÜRK’TEN BÜYÜK 
DESTEK
Yozgat eski valilerinden Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ilk günkü müsabakalarda Yozgat Hentbol Spor Takımı’nı yalnız bırakmadı.
İlk günü galibiyetlerle kapatan hentbolcularımızı tebrik eden Vali Şentürk; “Yozgatlı sporcularımızı hentbolda elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yozgatlılar her yönden üstün ve başarılı insanlar. Bu başarılarını devam ettireceklerine inancım tamdır” dedi. 
Şentürk, sporcuları tek tek tebrik ederek, gösterdiği misafirperverlikle moral kaynağı aşıladı.

İKİNCİ GÜN DE YOZGAT VARDI!

Müsabakaların ikinci gününde Yozgat Hentbol Spor Takımı, Karabük’ü 37-27, Bartın’ı 38-21, Gebze Hentbol Takımını da 33-21 mağlup etmeyi başardı. 
Yozgat Hentbol Spor Takımı Kulüp Başkanı İbrahim Cebeş, tüm sporcuları elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik etti. 
Cebeş, ayrıca kulübü yalnız bırakmayacak her zaman destek olan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Osman Coşkun ve Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş’a teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim