Bir çok alışveriş merkezinde satılan Doğuşçay fiyat avantajı ile de müşterilerine hitap ediyor.
    Çayda kalitenin markası haline gelen Doğuşçay Yozgat’ta alışveriş merkezlerinin reyonlarında başköşeye oturmayı başardı.
    Doğuşçay Bölge Müfettişi Serdar Taş, 2 yıldır en iyi çay ödülü alan Doğuş Çay’ın Yozgat’ta da beğenilerek tüketilen önemli bir çay markası haline geldiğini söyledi.
    Taş, Doğuşçay markası ile üretilen bir birinden leziz ve şifalı çayların Yozgat’taki alışveriş merkezlerinin reyonlarında yer aldığını söyledi.
    Filizçay, Keyif bahçesi, Tiryami, Rize, Keyfidem, Karadeniz (tomurcuk aromalı) gibi bir birinden leziz çayların bulunduğunu belirten Taş, bunun dışında tarçınlı, karanfilli, bergomat aromalı yeşil çayların da insan sağlığına önemli ölçüde katkıda bulunduğuna dikkat çekti.
    Doğuş Çay’ın çeşitlerinden olan “Form Çay”ın zayıflatıcı özelliğine dikkat çeken Doğuşçay Bölge Müfettişi Serdar Taş; “Doğuş Çay’da hem kalite hem lezzet var. Biz de bu ayrıcalığı Yozgatlılara ulaştırmanın gayreti ile çalışıyoruz” dedi.
    Sadece Doğuş Çay’da bulunan sütlü tam bir kış çayı olan “Mistik Çay”ı hatırlatan Taş, soğuk kış günlerinde bu çayın insanların içini ısıtabileceğini söyledi.
    Doğuş Çay ürünlerini satan Yozgat Tanzim de müşterilerine bu ayrıcalığı düzenlediği farklı bir kampanyayla yansıtıyor.
    Yozgat Tanzim’den 66 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 1 kg Doğuş Çay’ı 10-12.50 TL yerine 4.99 TL’den alma ayrıcalığına sahip oluyor.

Editör: TE Bilişim