Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı (YOBİDAV) Başkanı Mustafa Erkılıç ve yönetim kurulu üyesi Yozgatlılar, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun’u makamında ziyaret etti. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Erkılıç, bu güne kadar Yeni Çeltek bünyesinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve Yozgat’a yaptığı hizmetlerden dolayı Coşkun’a teşekkür etti. 
Erkılıç, YOBİDAV olarak amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunacak faaliyetlere imza atmak olduğunu söyledi. 
Erkılıç, Coşkun’un Yozgat’ta gerçekleştirdiği çalışmaları ve hizmetleri yakinen takip ettiklerini belirterek, Yozgat’a olan ilgisini, sevgisini ve hassasiyetini hizmet noktasında yansıttığı için teşekkür etti. 
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Osman Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;
“Yozgatlıların Yozgat dışında bir ve beraber olması memnuniyet verici bir durum. YOBİDAV’ın faaliyetlerini her zaman takip ediyorum. Yozgat adına ve Yozgatlıların Ankara’daki birlikteliği adına önemli bir sorumluluğu üstlenmiş durumdalar. Bu günkü ziyaret de bu anlamda güç verdi, mutluluk duydum. İnşallah her zaman faaliyetlerinde her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız” diye konuştu. 
Coşkun, ziyaretin anısına YOBİDAV Başkanı Mustafa Erkılıç’a plaket sundu. 
Editör: TE Bilişim