Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki öğretim üyesi eşleri Yozgat Alpaslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya geldi.
Sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında her ay periyodik olarak huzurevi başta olmak üzere farklı kurumları ziyaret edecek olan heyet, gerçekleştirdikleri huzurevi ziyaretinde yaşlılarla sohbet edip gönüllerini alarak çeşitli hediyeler ve kendilerinin hazırladığı ikramları takdim etti.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Beyza Karacabey: “Bozok Üniversitesi ailesi olarak huzurevi sakinlerini ziyaret edip onların gönüllerini almak, ellerini öperek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bu ziyaretin gerçekleşmesinde eşlik eden Bozok Üniversitesi öğretim üyesi eşlerine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bozok Üniversitesi ailesi olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.

Editör: TE Bilişim