Yimpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yimpaş'ın Yozgat'ın bağrından çıkıp, 30 yılını doldurduğunu, Türkiye ve Avrupa'da şubeleri bulunan bir şirket olduğunu ve 4 ülkede yatırımlara devam ettiğini söyledi.
     Yimpaş Holding, Kültür Park'ta iftar düzenledi.
     Yemeğine Yozgat Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek ile birlikte siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ve çok sayıda kurum ve kuruluşun yöneticileri katıldı.
     Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar yemekte yaptığı konuşmada, ''Yimpaş, Yozgat'ın bağrından çıkan, 30. yılını dolduran bir kuruluş. Türkiye'nin hemen her yerinde ve Avrupa'da 14 ülkede şirketler kurdu. Şu anda 4 ülkede yatırımlarımız devam ediyor'' dedi.
     Yola bir mağazayla çıktıklarını belirten Uyar Türkiye'nin, inişli çıkışlı ekonomik krizinin son dönemlerini yaşadığını kaydetti. Uyar ''Krizler bitmek üzere, bütün halkalarımız sağlam olarak devam edecek, önümüzdeki günlerde çok daha ses getiren beraberliklerimiz olacak. Bu konuda hem çalışıyoruz hem dua ediyoruz'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim