Daha önce iki dönem Halıköy Belediye Başkanlığı yapan Nazif Yılmaz, 2009 yılından bu tarafa Tokat’ın Turhal İlçesi Özel İdare Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Yılmaz, son atama ile Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı. 
Önceki gün görevine başlayan Yılmaz, memleketine hizmet edecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
NAZİF YILMAZ KİMDİR?
1966 Yılında Yozgat/Çekerek'te doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Zile'de tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi Makina bölümü mezunu olup, İşletme Fakültesi mezunu. Kamu Finans Yönetimi dalında yüksek lisans yapmıştı.
1983 yılında Ankara Belediyesi Makine Şefliğinde atölyeler şefi olarak göreve başladı.
1987-89 yıllar arasında Turhal Belediyesinde, makine ikmal şefi olarak görev yaptı. 88-89 yılları arasında Tokat Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde makine ikmal ve satınalma şefliklerinde görev aldı.
99 Mahalli İdareler seçiminde Yozgat Halıköy Belediye başkanlığına seçilip, 2 dönem belediye başkanlığı yaptı.
2009 Yılı Temmuz ayında Turhal İlçesi Özel İdare Müdürüğüne asaleten atandı.Turhal'da Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kent Konseyi başkanlığı görevlerinde de bulunan Yılmaz, belediye başkanlığı sürecindeki başarısı ile de dikkat çeken isimlerden bir tanesi. 15/05/2017 tarihinde YOZGAT İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılıgı görevine başladı, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Editör: TE Bilişim