Enerji Bakanı hemşerimiz Taner Yıldız Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar ile bir araya geldi.

Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof.Dr. Kuddusi Erkılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Yıldız, Yozgatlı vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Yozgatlıların Kayseri’de önemli bir nüfusa sahip olduğunu belirten bakan Yıldız bu kapsamda da Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin de tüm Yozgatlıları Kayseri’de bir çatı altında toplayarak önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

Taner Yıldız’ın yanı sıra ziyarete AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta katıldı. Kayseri’de yaşayan Yozgatlı vatandaşlar ile samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bakan Yıldız ve diğer konuklar uzun süre sohbet etti.

Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç Bakan Taner Yıldız’a Kayseri’de oluşturulacak olan KAYODER Hatıra Ormanı’na dikilmek üzere 100 adet çam ağacı fidanı hediye etti. Dernek Başkanı Kuddusi Erkılıç “Sayın bakanımız, milletvekilimiz, valimiz ve belediye başkanımıza nazik ziyaretleri için şahsım, derneğim ve Kayseri’de yaşayan hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Kendileri derneğimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek burada hemşerilerimizle bir araya geldi ve sohbet etti. Kendisi de Yozgatlı olan hemşerimiz sayın bakanımız Taner Yıldız’a bizde dernek olarak kuracağımız hatıra ormanımız için çam ağacı fidanları hediye ettik. Sayın bakanımıza derneğimize ve hemşerilerimize sunduğu katkılar ve destekler içinde teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim