Proje kapsamında okul idareci ve 8.sınıf rehber öğretmenlerinden oluşan ekip ilk veli ziyaretlerini gerçekleştirdi.
Proje hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu müdürü Halit Arapoğlu, bu yıl ilk defa 8.sınıf öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek hem velilerimizle tanışmak hem de kendilerine TEOG sınavı hakkında bilgi vermek için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.
Proje kapsamında ilk ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Arapoğlu; “İnşallah TEOG sınavına kadar bütün 8. Sınıf öğrencilerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Umarım ziyaretlerimiz öğrencilerimizin başarısına ve ailelerimizle okulumuzun kaynaşmasına bir nebze olsun bir katkı sağlar” dedi.
Öğrenci ve velilerin ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Arapoğlu “Veli ziyaretimize giderken aileye mütevazı bir hediye alarak elimiz boş gitmemeye gayret ediyoruz. Umarım bu ziyaretler sonucunda hem okulumuzu iyi bir şekilde tanıtmış hem de velilerimizle aramızdaki bağları güçlendirmiş oluruz. Ayrıca okul sonrası değerli zamanlarını bizlere ayıran öğretmen, öğrenci ve ailelerimize de teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim