Yerköy Belediyesi'nin 2010 yılında sürdürdüğü hizmet programı çerçevesinde kentin iki mahallesinde sürdürülen yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.
    Belediyesinin içerisinde bulunduğu borç yükü nedeni ile uzun yıllardır yol, kaldırım ve alt yapı gibi çalışmalardan yoksun kalan Yerköy İlçesi, son iki yıl içerisinde ciddi bir değişim içerisinde girdi.
    Çamurlu ve geçit vermeyen yollardan kurtulan ilçe, kaldırım, alt yapı başta olmak üzere adeta baştan aşağı yenilendi.
    Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 8 mahallenin tamamının yol ve kaldırımlarını yenildiklerini söyledi.
    Yerköy'de belediyecilik anlamında 25- 30 yıldır çalışma yapılmadığını iddia eden Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu; "Görevi başladığım ilk günde birim amirlerimizle bir toplantı yaparak ilçemizin öncelikli sorunlarını tespit ettik.
    Yerköylü olmam nedeni ile okul yıllarımda dahil Yerköy yaklaşık 25-30 yıldır hizmet görmemiş ve gelişmemiştir. Biz görevi devralır almaz iki yıl gibi kısa bir sürede ilçemizin 14 mahallesinin 8'inde yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladık" dedi.
    Belediye imkanları dahilinde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Ağaoğlu, "Halkımız arasında Yerköy yazın tozdan kışın çamurdan geçilmez sözleri çok yaygındır. İnşallah biz bu kötü imajı kaldıracağız. Bu yönde ilk adım olarak yol ve kaldırım çalışmasına önem verdik” diye konuştu.
       
Editör: TE Bilişim