Yerköy ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından İlçe halkının huzur ve güvenliğini sağlamak, kamu güvenliğini ve yaklaşmakta olan kurban bayramı da dikkate alınarak akşam saatlerinde “huzur operasyonu” adı verilen baskınlarla ilçede faaliyet gösteren internet kafelere ve kahvehaneler denetlendi.
    Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçe halkının huzur ve güvenliğini sağlamak, kamu güvenliğini ve yaklaşmakta olan kurban bayramı öncesi, Yerköy ilçemizde akşam saatlerinde huzur operasyonu düzenlendi. Operasyonda savcılık tarafından aranması olan dört kişi gözaltına alındı. Bazı işyerlerine ise cezalar verildi.
    Edinilen bilgiye göre, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yaklaşmakta olan kurban bayramı öncesi, vatandaşların, kamu kuruluşların huzuru ve güvenliği sağlamak amaçlı "Huzur Operasyonu" düzenledi.
    Yapılan baskınlarla kahvehane, içkili lokaller, internet kafeler gibi umumi açık yerlerde uygulama yapıldı. Ayrıca arama ve kontroller kapsamında adli makamlarınca aranan dört kişi yakalanarak gözaltına alındı.
    İlçe emniyet müdürlüğü tarafından yapılan bu uygulamalar kurban bayramı bitimine kadar sıklaştırılacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim