Yerköy Belediyesi tarafından, PTT Merkez Müdürlüğünün de başvurusu üzerine ilçenin sokak ve caddelerinde numarataj ile cadde, sokak tabela çalışmaları başlatıldı.
    Yerköy Belediyesi, sokak ve caddelerdeki çirkin görüntüyü kaldırmak için çalışmalarına hız verdi.
    Belediye öncelikle kapı numaralarını belirten etiketleri ev ve iş yeri kapılarına asma işini tamamlamasının ardından, sokak ve mahalle isimlerini belirten tabelaları sokak ve caddelerin görünen yerlerine yerleştirme işlemine başladı.
    Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada şunlar söyledi: "Sokak, cadde ve mahalle isimlerini belirten tabelaları yerleştirmek için belediyemiz tarafından çalışmalar başlatılmıştır.
    Yerköy belediyemizde ilk öncelikle yapılan, kapı numaralarını belirten etiketler ev ve iş yeri kapılarına takıldı. Son olarak da ilçemiz merkezinde bulunan sokak, cadde ve mahalle isimlerini belirten tabelaların montaj işlemi gerçekleşmiştir. Bu çalışmalar çerçevesinde ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacaktır."
    İlçe esnafları, Yerköy Belediyesi tarafından yürütülen numarataj çalışması ve sokak ve mahalle isimlerini belirten tabelaları sokak ve caddeleri belirten levha sisteminin, Yerköy İlçemizi daha modern bir görünüme kavuşturacağını dile getirerek, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu' na ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim