Yozgat Valisi Necati Şentürk, yılbaşı mesajı yayımladı.
     Şentürk, mesajında her yeni yılın, umut ve iyimserliğin hakim olduğu bir ortamı da beraberinde getirdiğini belirterek, şunları kaydetti.
     ''Bu yeni umutlar ve beklentilerimize ulaşmak için önümüzdeki hedefimiz gelecekle aramızdaki en güçlü bağdır. Yeni yılda inancı ve umudu yitirmemek, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri aşıp Yozgat'ı daha rahat yaşanabilir bir il olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. 2011 yılına girerken 2010 yılında yaşanan olumsuzlukların dünyada ve ülkemizde bir daha yaşanmamasını, yeni yılın tüm insanlığa huzur, mutluluk, sevgi ve barış getirmesini diliyorum.''
BELEDİYE BAŞKANI BAŞER'İN MESAJI
    Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de, yayımladığı yeni yıl mesajında Yozgat sevdasıyla çıktıkları uzun ve meşakkatli yolda hizmet ve yatırımla geçen bir yılı daha geride bıraktıklarını belirtti.
     Başer açıklamasında, ''2011 yılına ilk günkü aşk ve sevdayla giriyor, halkımıza yeni eserler üretme heyecanıyla başlıyoruz. 2011 yılı halkımıza hizmet için daha ileri adımlar atacağımız, birlik ve beraberliğimizi daha güçlendireceğimiz, ilimizi heyecan ve coşkuyla yeni başarılara taşıyacağımız bir yıl olacaktır'' görüşüne yer verdi.

Editör: TE Bilişim