Yozgat Barosu Olağan Genel Kurulu, Cumartesi Adalet Sarayı toplantı salonunda yapıldı. Saat 11.00’de başlayan genel kurula baro başkanı adayı olarak Avukat Mehmet Şimşek ve Süleyman Yılmaz katıldı. 
Divan başkanlığını Avukat Ruhi Bacanlı, üyeliklerini ise Avukat Fahri Açıkgöz ve Muhammed Ali Gün’ün yürüttüğü genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunarak, ibra edilmesinin ardından mali rapor okundu, tahmini bütçe görüşüldü. Baro aidat, nakil, yeni giriş miktarlarının tespiti, CMK, adli yardım, staj eğitim merkezinin hazırlanması gibi konuların görüşülmesinin ardından Avukatlar Mehmet Şimşek ve Süleyman Yılmaz, başkan adaylığı için genel kurul divanına müracaatta bulundu.
Yapılan oylama sonunda adaylardan Süleyman Yılmaz 33 oy alırken, Mehmet Şimşek 77 oyla Yozgat Barosu’nun yeni başkanı oldu. 
Baro Başkanı Avukat Hacı İbiş’in bir süredir yurt dışında bulunmasından dolayı görevi vekaleten yürüten Mehmet Şimşek, böylelikle görevini seçimle asaleten kazanmış oldu. 
Mehmet Şimşek’in yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: “Zehra Cinver Yıldım, Fahri Açıkgöz, Ergül Çiftçi, Salih Büyüksoy, Fatih Yorulmaz, Cengiz Becene, Elif Tufan, Muhsin Ayanoğlu.

Editör: TE Bilişim