Ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri veren TRT Sanatçıları konser sonunda önce Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı sonrasında ise Vali Abdulkadir Yazıcı’yı sahneye davet etti. Sanata ve müziğe ilgileriyle bilinen Vali Yazıcı ve Başkan Arslan önce ayrı ayrı ilahi seslendirdi daha sonra da düet yaparak birlikte tasavvuf müziğinden örnekler sundu.

Müzik konusundaki yetenekleri ve icralarıyla TRT sanatçılarının da ilgisini çeken Vali Yazıcı ve Başkan Arslan’ı sahneden bırakmayan ekip peş peşe birlikte eserler seslendirdi. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, TRT sanatçılarının vermiş olduğu konser için teşekkür ederek “Hemşerilerimize doyumsuz bir gece yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Bu gece burada tasavvuf müziğinin gerçek ehli sanatçılarımızı dinledik harika bir gece oldu yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Vali Abdulkadir Yazıcı’da TRT ekibine teşekkür ederek “Tasavvuf dünyamızın en seçkin ve nadide eserlerini bizlere orijinal tavrı ve manevi yapısıyla dinlettiğiniz için teşekkür ederim. Vatandaşlarımız bu gece manevi hazza ve müziğimizin o saf ve yalın tarafına doymuşlardır. Böyle güzel bir programı organize eden belediyemize de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Program sanatçılara plaket ve hediye takdiminin ardından son buldu.

Editör: TE Bilişim