Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kent Park, yeşil alanı, sosyal tesisleri, oyun parkları, spor alanları, mesire yerleri ile bu yaz da Yozgatlıların buluşma adresi oldu. Özellikle hafta sonları küçük-büyük, yaşlı-genç yüzlerce Yozgatlı bu mekanda bir araya geliyor.
Çapanoğlu Kent Parkı, yaz mevsiminin sıcak günlerinde Yozgatlıları bir araya getiriyor. Spor yapmak, yeşil alanda ailesiyle pikniğin tadına varmak, misafirine yeşil ve görselliğin güzelliğini sunmak, özel bir yemek masasında bir araya gelmek ve çocuklarına oyun oynatmak isteyenler Kent Park’a akın ediyor.

YOZGATLILAR İÇİN BULUNMAZ BİR NİMET
50 bin metre kare alan üzerine kurulan ve ismi bir süre sonra Çapanoğlu Kent Park olarak düzenlenen alanda bulunan sosyal tesisler, oyun ve mesire alanları ile daha pek çok imkana sahip olan tesisler, yoğun bir haftanın ardından stres atmak, dinlemek isteyen Yozgatlılar için bulunmaz bir nimet.
Tesisleri, kış ve yaz mevsimlerinde Yozgatlıların uğrak yeri haline geldi. Yeşil görüntüsünün yanı sıra çocuklar için oyun alanlarının da bulunması burayı ailelerin birinci tercihi haline getiriyor.

KENT PARK’TA PİKNİK ZAMANI

Çapanoğlu Kent Park’taki mesire alanları, kamelyalar ve ağaç gölgelikleri ailelerin piknik yapmalarına imkan sağlayacak şekilde düzenlenmiş.
Hafta sonu doğanın kucağında, açık havada ailesiyle sabah kahvaltısı yapmak isteyenler, piknik yeri arayanlar için fevkalade hoş bir ortam olan Kent Park, bu hafta sonu da ailelerin uğrak yeri oldu.
Mesire alanlarında yer bulamayanlar ağaç gölgeliklerini tercih ederken, miniklerde oyun parklarında doyasıya eğlendiler, oynadılar, güldüler.

SOSYAL TESİSLER BİR BAŞKA
Çapanoğlu Kent Park içindeki rengarenk çiçekler ve yeşil alanın hemen ortasında bulunan sosyal tesisler, özel bir yemek masası oluşturmak, dostları ile bir araya gelmek isteyenlere imkan tanıyor.
Özel fiyat avantajı ve profesyonel hizmeti ile dikkat çeken sosyal tesisler, açık havada yemek isteyenlere de imkanlar sunuyor.

Editör: TE Bilişim