Yozgat Bozok Stadında Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ile Sarıkaya Belediyespor arasında oynanan maçı takip eden teknik direktör Şenal Kaba ve ekibi, bu kez gözlerini Pazartesi günü başlayacak olan Play-Off müsabakalarına çevirdiler.
Teknik direktör Şenol Kaba, fırsat buldukça Yozgat Amatör Küme Süper Birinci Futbol Ligi müsabakalarını da takip ettirdiklerini ve antrenör arkadaşlarının verdiği raporlar doğrultusunda yetenekli gençleri geleceğe hazırlamak istediklerini söyledi. Amatör Küme takımlarının antrenör ve yöneticilerinin önereceği futbolculara yönelik bir seçme yapmayı da düşündüklerinin altını çizen teknik direktör Şenol Kaba, ''Yozgat'tan ne kadar futbolcuyu takıma kazandırabilirsek, takımın başarısı da o kadar uzun ömürlü olur'' dedi.
Teknik direktör Şenol Kaba, Altınordu takımının şampiyon olduğu Spor Toto 3'üncü Ligi 3'üncü Gruptan İkinci Lige çıkacak ikinci takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarının Yozgat'ta oynanacak olmasının avantaj olduğuna da vurgu yaparak, ''Bu maçları yakından takip edeceğiz. Oyun anlayışımıza uygun isimler bulunması halinde durumlarını inceleyip, kadromuza dahil etmek için çalışmalarda bulunacağız'' diye konuştu.
Yimpaş Yozgatspor'un geçtiğimiz sezon içerisinde yaşadığı sıkıntıları tekrar yaşamaması için işi sıkı tuttuklarını da bildiren teknik direktör Şenol Kaba, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
''Yönetim kurulumuz ile sürekli irtibat halindeyiz. Önerilen ve takip ettiğimiz futbolcuları bir kez daha gözden geçiriyoruz.  Kendi oyun sistemimize uygun, kısa sürede takıma uyum sağlayıp, verim alabileceğimiz isimleri kadromuzda görmek istiyoruz. Bilindiği gibi, oynadığı takımda çok başarılı olan bir futbolcu, size geldiğinde aynı başarıyı sürdüremiyebiliyor. Bazen de bunun tam tersi oluyor. Takımında öne çıkmayan futbolcu, gittiği takımda daha başarılı olabiliyor. Tüm bunları dikkate alarak, en az yanılma payı ile iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz. Amacımız yönetimimizle birlikte Yozgatlı taraftarlarımızın, halkımızın yıllardır özlemle bekledikleri şampiyonluğa ulaşıp, takımımızı bir üst lige çıkartmaktır. Bunu yaparken de kulübümüzü daha iyi bir duruma getirmek istiyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Takımları takip ediyoruz. Daha önceden takip ettiğimiz futbolcularla görüşüyoruz. Seçmeler yapacağız. Genç yetenekleri kadromuza dahil edip, geleceğe yönelik olarak hazırlayacağız. İyi bir noktaya geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.''
Editör: TE Bilişim