İftara AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaaddin Özdemir, TKDK İl Koordinatörü Selim Türker, Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Coşkun, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı, Pankobirlik Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Makine Mühendisleri Odası Başkanı, Sorgun ve Akdağmadeni ziraat odası başkanları, Tareks Müdürü, Sorgun, Akdağmadeni, Sarıkaya, Boğazlıyan, Çekerek, Süt Birliği başkanları ve Sorgun Sanayi Ve Ticaret Odası Başkanı ve veteriner hekimlerle eşleri katıldı. 
İftar öncesi bir konuşma yapan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu, “Böyle geniş ve bir o kadar güzel bir ailenin bir bireyi olmak ve oda başkanlığı görevini yürütmek benim için bir onur ve gururdur” dedi. 
Yine bir ramazan ayını hep beraber idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Anteplioğlu, şunları söyledi: “Yüce Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul eder inşallah. Bugünden bin aydan hayırlı kadir gecemizi tebrik ederim, ramazan bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım, davetimize icap edip gelen tüm konuklarımıza canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim, saygı ve sevgilerimi sunarım. Hepiniz Allaha emanet olunuz”

Editör: TE Bilişim