Yozgat Veteriner Hekimler Odası Tarafından bir yıl içersinde ikinci hizmet içi eğitim kursu Sorgun’da yapıldı.

Kursta veteriner hekimlere sığırlarda uygulamalı reproduktif ultrason kursu, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yüksel tarafından verildi.
Veteriner hekimlerin yoğun katılım gösterdiği kurs iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Sabahki bölümü teorik, öğleden sonra ise uygulamalı olarak verilen kursa Yozgat merkezin yanı sıra diğer illerden 34 kursiyer katıldı. Kurs sonunda kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. 

Veterinerler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu, hizmet içi seminerlere önem verdiklerini belirterek, katılımlarından dolayı meslektaşlarına teşekkür etti. 
Programın konuşmacı konuğu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yüksel; “Hizmet içi seminerleri önemsiyoruz.

Bir yıl içerisinde ikinci kez hizmet içi seminer veriyor olmamız verdiğimin önemin bir göstergesi. Eğitime katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte kurslarımız devam edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim