Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, hafta sonu Yozgat çıkarması yaptı. Her fırsatta Yozgat’ta bulunan, teşkilatı ve vatandaşlarla istişare halinde olan Akgül, yaptığı ziyaretlerde siyasetten çok Yozgat’tı konuşurken, milletvekili adaylığı ile ilgili olarak da; “12 Haziran’a kadar zaten milletvekiliyim,  görev verilirse görevimizin başında oluruz” dedi, 4-0 iddiasını da yeniledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Cumartesi günü partisinde sabah kahvaltısı ile başlattığı ziyaretini çeşitli kurum ve kuruluşlarla sürdürdü. Seçim öncesi Ak Parti’nin Yozgat’ta 4-0’la seçimi kazanacağı iddiasını yenileyen Akgül, gerekirse 4. sıradan da aday olma konusunda çekincesinin bulunmadığını söyledi.

ÜNİVERSİTEYİ

KAZANANA BURS!

            Akgül, Cumartesi günü saat 11:30’da parti binasındaki kahvaltının ardından Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Burada çocuklarla bir araya gelen Akgül, çeşitli hediyeler verdi.

            Akgül, Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar arasında üniversiteyi kazananlara burs sözü verdi. Çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdi çocukların yakın ilgisiyle karşılanan Akgül, buradan Şehit Aileleri Derneği’ne geçti.

ŞEHİT AİLELERİ’NE

MADDİ-MANEVİ DESTEK

            Akgül’ün ikinci durağı Şehit Aileleri Derneği oldu. Burada Dernek Başkanı Zübeyir Altunok’la sohbet eden Milletvekili Abdulkadir Akgül, şehit ailelerinin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, maddi ihtiyaçların karşılanmasında da sınırsız destek vereceğini taahhüt etti.

İLERİ’DE SİYASET KONUŞTU

            İleri Gazetesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Abdulkadir Akgül, burada Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç ve Sayfa Editörümüz Tarık Yılmaz’la Yozgat siyaseti üzerine sohbet etti.

            Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Akgül, Ak Parti’nin Yozgat’ta başarısını katlayarak artıracağını söyledi, iddialı konuştu.

4-0 AK PARTİ’NİN OLACAK

            Akgül, Ak Parti’nin bu seçimi 4-0’la kapatarak büyük bir başarı sağlayacağını söyledi.

            Parti içindeki birlikteliğe de dikkat çeken Akgül; “Ak Parti Yozgat’ta birlik ve beraberliğini tesis etmiş bir parti.

            Bu gün eski il başkanı, milletvekili adayı, yada aynı parti içinde rakip olmuş siyasi kimliğe sahip partililer partisinin başarısı için bir araya gelip birliktelik sağlayabiliyor.

            Bu birliktelikle bu seçim Yozgat’tan 4-0’la Ak Parti’nin zaferi ortaya çıkacak” dedi.

GÖREV VERİLSE DE VERİLMESE DE ÇALIŞIRIM

            Akgül, milletvekili adaylığı ile ilgili de; “Görev verilirse her zaman hizmet etmeye hazırım. Milletvekili seçilsem de seçilmesem de her zaman partimin emrinde Yozgatlıların hizmetindeyim” mesajı verdi.

            Akgül ziyaretlerini gün boyu sürdü. Ziyaretlerde Akgül’e; Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Başer ve partililer eşlik etti.

Editör: TE Bilişim