Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Yozgat’a milletvekili olarak hizmet etmek isteyen aday adaylarının, Yozgat’ın gelişiminde önemli bir rolü olan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, ilin ekonomisi, dünü, bugünü ve yarını hakkındaki görüşlerini paylaşmasını istedi.

Özellikle son dönemde Organize Hayvancılık Bölgesi’nin Yozgat’a kurulması yönünde büyük mücadele içinde olan TSO Başkanı Metin Özışık, yaklaşan genel seçimler öncesi aday adaylarına önemli mesajlar verdi. 

            “Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilimize hizmet etmek isteyen tüm milletvekili aday adaylarına odamızın kapısı sonuna kadar açıktır” diyen Özışık; “İlimizin gerek ekonomik gerekse sosyal olarak gelişimine siyaseten hizmet etmek isteyen tüm aday adaylarının ilimiz ekonomisinin dün, bugünü ve yarını hakkında görüşlerini bizlerle paylaşmalarını diliyoruz” dedi.

            Tüm aday adaylarının Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek bilgilerini paylaşmalarından memnuniyet duyacağını ifade eden Özışık;

            “Tüm aday adaylarımızın da odamızı ziyaret ederek bizlerle bilgilerini paylaşmalarından memnuniyet duyacağımızı belirmek istiyoruz.

            Seçeceğimiz adayların bizlere neler katabileceğini, neden onları seçmeliyiz, ticaret ve sanayi alanında ne yenilikler düşünüyor, bizim projelerimizi nasıl değerlendiriyor bunları öğrenmek istiyoruz.

            Kendileri muhakkak ziyaret edeceklerdir ancak bu girdikleri yola ne için baş koymuşlar, bize ne faydaları olacak, biz neler yapabiliriz, projeleri nelerdir bunları bize anlatmalarını bekliyoruz. Hazır sorularımız var bu konuda.

            Yozgat’ta  hayvancılığa ne kadar para ayrılıyor, ne kadar ayrılmalı, ihtiyaç nedir bunların hepsini işimiz gereği biz biliyoruz. Bu tür soruları onlara yöneltmek isteriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim