Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar Vali Abdulkadir Yazıcı’nın 53’üncü yaş günü için sürpriz bir doğum günü programı hazırladı.
 Sabah erken saatlerde makamına gelen Vali Yazıcı,  ellerinde çiçeklerle kendisini karşılayan çocukların doğum günü sürprizi ile karşılaştı.
Çocukların program için yaptırdığı pastayı kesen Yazıcı, minik çocukların elinden pasta yedi. Yazıcı, daha sonra çocuklara pasta ikram etti.
Hiç ummadığı bir sürprizle karşılaştığını belirten Vali Yazıcı, kendisine bu atmosferi ve mutluluğu yaşatan Mutlu Yuva Mutlu Yaşam çocuklarına teşekkür etti.

Sabahın erken saatinde karşılaştığı sürprizle çok mutlu olduğunu dile getiren Yazıcı “Doğum günümü hatırlayıp bana sürpriz yapmışlar. Biz bu ailede birbirimizi Mevla’nın rızası için seviyoruz. Birbirimizi hatırlıyoruz, düşünüyoruz, birbirimizin yanındayız. Bugün çocuklarımızın bu ince düşüncesi de bunun meyvesidir” dedi.

Yazıcı  "Bu ortamda çok yoğun bir muhabbet, sevgi ve güzellik var. Çocuklarımız benim için farklı hediyeler ve çiçekler getirmiş.  Benim için en büyük hediye çocuklarımızın kendisi" dedi. Yazıcı çocuklardan derslerinde daha başarılı olacaklarına dair söz aldı.
Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar  ise Vali Yazıcı’nın kendileri  için her türlü ayrıntıyı düşündüğünü vurgulayarak, "Çocuk evleri  olarak sürpriz bir doğum günü yapmayı düşündük. Valimiz her zaman bizim mutlu olmamız için uğraşıyor. Biz de bir şeyler yapmak istedik. Çok mutluyuz, inşallah onu da mutlu etmişizdir" dedi.

Editör: TE Bilişim