Denetimler ardından Turquality Belgesi başvurusu onaylanan Uşak Seramik, emeği geçen çalışanlarını plaketle ödüllendirdi. Halihazırda 40 ülkede faaliyet gösteren Uşak Seramik'in Turquality rüzgarıyla yurt içi ve global pazarlarda markalaşmaya yoğunlaşacağını ifade eden Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, "Bu başarı tesadüf değil büyük bir emek ve özverinin sonucudur. Turquality rüzgarını da arkamıza alarak yatırımlarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu. 
Uşak Dülgeroğlu Otel'de düzenlenen ödül töreninde konuşan Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, "Türkiye'de sadece 110 firmanın almaya hak kazandığı Turquality projesi içinde yer almak hem sektörümüz hem de firmamız için büyük bir onurdur. Bu belgeyle Türkiye'yi global pazarlarda temsil etmek ve bu noktada dünya çapında markalaşmak için önemli bir adım attık. Ekonomi Bakanlığının 2023 vizyonu çerçevesinde global  markalar yaratma ve bu markaları koruyarak dünyada Türk Malı imajını yükseltmesi hedeflerine Uşak Seramik olarak en iyi şekilde destek vereceğiz.  42 yıllık sanayicilik deneyimimizle Türk bayrağını kaliteli ürünlerimizle tüm dünyada dalgalandıracağız. Halihazırda 40 ülkeye ihracat yapan Uşak Seramik bu rüzgarla hem pazarını genişletecek hem de markalaşma, inovasyon ve ürün çeşitliliği anlamında ciddi yatırımlara da imza atacaktır. Firmamız Türkiye Seramik pazarında ilk 3 firma arasında yer almakta ve hedefimiz yeni atılımlar yaparak pazar liderliğine ulaşmaktır" diye konuştu.
Törene Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, İl Jandarma Garnizon Komutanı Yusuf Yalçın, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İŞKUR Müdürü Zafer Kahraman, SGK İl Müdürü İbrahim Öztürk, Çevre il Müdürü Fatih Namık Öztürk, AKP İl Başkanı Basri Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, USİAD İl Başkanı Hasan Yıldırım, TÜMSİAD İl Başkanı Muhterem Balta, MÜSİAD Şube Başkanı Nuri Aslan, Banaz SGK Müdürü Hüdayi Çakır, Çimse İş Şube Başkanı Ali Yalçındağ, Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Tanış, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Tanış, Hasan Tanış, Hakan Tanış, Hamza Tanış, Salim Çam, Turan Kıratlı, Genel Müdür Harun Gödebek,Grup Pazarlama Müdürü Aydın Baran, Grup Satış Pazarlama Koordinatörü Sümer Durmaz, Grup Finans Müdürü Kadriye Delikaya, Uşak Seramik İnsan Kaynakları, Fabrikalar Müdürü, Finans, Lojistik Müdürü gibi üst düzey yöneticiler katıldı. 
Açılış konuşmalarının ardından Turquality Belgesi'nde emeği geçen personele protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

Editör: TE Bilişim