Oda başkanı Metin Özışık’ın konuğu olan Kaytan, CHP’nin iktidara gelmesi durumunda sanayici ve tüccarı yeniden üretimde teşviğe geçirerek, üretken bir Türkiye inşa edeceklerini söyledi.

CHP adayı Onur Kaytan beraberinde İl Başkanı Ali Keven, Merkez İlçe Başkanı Bayram Aslaner ve partililer ile birlikte TSO Başkanı Metin Özışık’ı ziyaret etti.

Onur Kaytan, Yozgat’ın bir evladı olarak kazancının Yozgat’ta olduğunu ve Yozgat’ta kazandığını, Yozgat’a harcayan bir halk çocuğu olduğunu yineledi. 
Kaytan, Yozgat’ın ticaretini, sanayisinin durumunu, esnafının sıkıntılarını en iyi bilen aday olduğunu vurgulayarak, 
“Memleketimizin ekonomik manada çektiği sancıları, tüccarımızın, esnafımızın ve yatırım yapma gayretinde olan müteşebbislerimizin neler çektiğini en iyi bilenlerdenim. Yozgat TSO’da aldığım görevde de bu konularda sayın başkan ile birlikte çalışmalar yaptık, meseleleri inceledik ve TSO olarak derman aradık” diye konuştu.
Yozgat’ı içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtarmak için yola çıktığına değinen Kaytan, CHP’nin Merkez Türkiye adını verdiği projenin, Yozgat için bir kurtuluş reçetesi olduğunu aktararak 
“İktidara gelmemiz durumunda bu projemizin özellikle ekonomi ile ilgili sunduğu çözümler gerçekten Yozgat’ı kurtaracak ve ihya edecek bir muhteva taşıyor. Yozgat halkı bize bir kere şans verdiğinde bu reçete ile Yozgat’ı inşallah biz kalkındıracağız” dedi.
CHP Yozgat Milletvekili adayı Onur Kaytan ve CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TSO Başkanı Özışık ise Onur Kaytan’ın sevilen, sayılan ve başarılı genç bir siyasetçi ve Yozgat çocuğu olduğunu söyledi. 
Genç bir yaşta siyasete atılan Kaytan’ın çizgisi ve karakterinden ödün vermeden yoluna devam ettiğini belirterek, çıktığı yolda kendisine başarı diledi.

Özışık’tan adaylara çağrı:
‘Önemseyen gelsin’

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Metin Özışık, 1 Kasım seçimleri öncesi siyasilere bir mesaj vererek, ticaret ve sanayiyi önemseyen adaylara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu iletti.
TSO Başkanı Metin Özışık, 1 Kasım seçimleri öncesi siyasi partilerin yeniden seçim yarışına girdiğini ve adayların propaganda için vatandaşları ve STK’ları ziyaret ettiğini aktardı.

Metin Özışık, tüm adaylara başarı temennisinde bulunurken, TSO Başkanı olarak bazı hususların altını çizerek, siyasilere mesaj verdi. Metin Özışık, “TSO’ya gelmek için ticaret ve sanayiyi önemsemek ve Yozgat’ın ticareti ile sanayisini gündemine almak gerekiyor. TSO’yu da zaten sanayi ve ticareti önemseyen isimler ziyaret ediyor” diye konuştu.
Yozgat’ın bir seçim daha yaşayacağını belirten Özışık, TSO olarak siyasetin dışında, farklı bir kategoride bulunduklarını söyledi.

Özışık, TSO olarak kendilerini ziyaret eden her adaya ve partiye, Yozgat’ın içinde bulunduğu ekonomik durumu, üretim rakamlarını, sanayi alt yapısını ve ticaretinin durumunu aktararak, oda olarak çözüm önerileri ve üretici, sanayici ve tüccarın beklentilerini somut bir şekilde Yozgat’ı yönetmeye talip olanlara ilettiklerini beyan ederek, tüm adaylara seçim yarışında başarı temennisinde bulunup, yapılacak seçimlerin Yozgat için hayırlı olmasını temenni etti.


Editör: TE Bilişim