Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman sonuna yaklaştığımız mübarek ramazan ayında Türk İslam coğrafyasındaki Müslümanların kan ve göz yaşı içersinde oruç tuttuğunu belirtti.
Küçükduman, Doğu Türkistan’da yaşayan Müslüman Uygur Türklerine Çin devletinin baskı ve asimilasyonun devam ettiğini bildirirken, diğer yanda Irak’ta yaşayan Türkmenlerinde IŞİD belasından dolayı soykırıma ve katliamlara kurban gittiğini belirtti.
Zulme uğrayan son halkanın ise Gazze’de yaşayan Müslümanlar olduğunu dile getiren Duran Küçükduman
“İçinde bulunduğumuz ve sonuna yaklaştığımız mübarek ramazan ayında maalesef dünya üzerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin bir çoğu orucunu kan ve göz yaşı içerisinde tutmuştur. İnançsız kızıl Çin devleti Müslüman Uygur Türklerine asimilasyon ve baskı uygulamaya devam etmekte. Oruç tutan Müslümanlara ağır işkenceler uygulamaktadır. Bunun yanı sıra son olarak Irak’ta hortlayan IŞİD adındaki terör örgütü belası da Irak’ta yaşayan Müslüman Türkleri hedef almış, birçoğu hane ve yurtlarından çıkartılmış ve canlı hedef haline gelmişlerdir” dedi.
Son olarak İsrail devletinin Gazze’ye başlattığı operasyonlarla yine binlerce sivil müslümanın çoluk çocuk demeden katledildiğine vurgu yapan Duran Küçükduman “Bu Yahudi devleti de Gazze’de ki sivil müslümanları hedef almış çocuk ve kadın demeden sivil insanları katletmeye başlamıştır. Buna karşılık olarak demokrasi, insan hakları ve hürriyeti nutukları atan batı dünyasından ve bir çok ülkeden herhangi bir ses ve açıklama gelmemiştir. Başta İsrail olmak üzere yeryüzünde Müslümanları hedef alan bu vahşi ve insanlık dışı katliamları ve saldırıları kınıyoruz. Rabbim tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim