Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticileri üniversitedeki gençleri ziyaret etti. Gençler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleşen ziyarette gençler hep birlikte Cuma namazlarını kıldılar.

            Ülkü Ocakları İl Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, Ocak İkinci Başkanı Yasin Muş ve İl ocak yönetimi kurlu üyelerinin katıldığı ziyarette topluca kılınan cuma namazının ardından bütün fakülte kantinlerini tek tek gezen ocak başkanı Adnan Menderes Gülbaş ve yönetim kurulu üyeleri üniversite öğrencilerinin sıkıntılarını dinlediler.

            Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş; “Ülkü Ocakları olarak burada bulunma sebebimiz hem geçtiğimiz günlerde ibadete açılan üniversite mescidinde Yozgat Ülkü Ocakları olarak burada yer alan ülkücü gençlerle yan yana saf tutmak hem de burada ki öğrenci kardeşlerimizle tanışıp sıkıntı ve problemlerini dinlemektir.

            Ülkü Ocakları İl Yönetimi olarak üniversiteye en son ziyaretimi Aralık ayı sonunda gerçekleştirmiştik. Biz bu ziyaretlerimizi mümkün oldukça sıklaştıracağız burada ki kardeşlerimizle hem hal olmaya onlara destek olmaya devam edeceğiz.Yozgat'ta okuyan hiç bir arkadaşımız kendisini gurbette hissetmemeli.

            Burada ki bütün gençlere ailelerinden bize emanettir. Ülkü Ocakları olarak bizler ocak içerisinde ve dışarısında yaptığımız kültürel ve sosyal faaliyetlerle arkadaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi.

            Bu güne kadar üniversite öğrencisinin bir maddi getiri olarak görüldüğünü, sıkıntı ve problemlerinin dinlenmediğini ileri süren Gülbaş, şöyle konuştu:

            “Bizim için gençlik hele ki üniversite gençliği yarının yöneticileri, akıl adamları ve bilim adamlarıdır. Gençliğine yatırım yapmayan milletler tarih sayfasından silinmeye mahkumdur. Üç kıtaya hükmeden bir neslin evlatları, o ecdada  layık olmalıdır.Gençlik okuyan,okuduğunu anlayan,anladığını da tatbik eden bir hüviyete bürünmelidir.

            Biz de Yozgat Ülkü Ocakları olarak böyle bir gençlik yetiştirmek adına her zaman gençliğin yanında ve arkasında en büyük destekçileri olarak var olacağız. Bizleri bu ziyaretimiz sebebiyle burada karşılaşan bizlere gereken ilgi ve yakınlığı gösteren bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim