24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayan ülkücü gençler, öğretmenleri bizzat görevleri başında ve sınıflarında ziyaret etti ve çiçek takdiminde bulunarak, öğretmenler gününü kutladı. Yozgat Ülkü Ocakları’na mensup bir grup bayan ve erkek 24 Kasım münasebetiyle Sakarya İlkokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Bozok Üniversitesi’nde akademik eğitim alan ve aralarında geleceğin öğretmenlerinin bulunduğu Ülkü Ocağı mensubu gençler, sınıflarında ders veren öğretmenleri ders tahtası başında ziyaret etti ve günün anısına karanfil takdiminde bulundu.
Bozok Üniversitesi’nde yükseköğrenim gören Ülkü Ocağı mensubu gençler yükseköğrenim sürecine kadar birçok öğretmenden ders aldıklarını ve kendilerini hayata hazırlayan öğretmenler sayesinde sosyal sorumluluk bilincine sahip eğitimli insan olduklarını belirtti. Yozgat Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Teşkilatı üyesi hanımlar ve Üniversite teşkilatı beylerin çiçek takdimini memnuniyet ve takdirle karşılayan öğretmenlerde ocak üyesi gençlere teşekkür etti.
Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman “Öğretmenler günü münasebetiyle üniversite teşkilatındaki arkadaşlarımız öğretmenlerimizi unutmayarak böyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Herkesin bildiği gibi Ülkü Ocakları’da zaten bir eğitim ve kültür vakfıdır. Bizde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak bir kez daha  memleketimizin doğusundan, batısına her yerinde büyük bir azimle görev yapan öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor. Tüm öğretmenlerimizin elinden öpüyor ve saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. Ülkü Ocakları mensubu gençler daha sonra ise Çözüm Dershanesi, Yozgat Lisesi, Celal Atik Ortaokulu, İstiklal Lisesi ve Halide Edip Kız Meslek Lisesi’ndeki öğretmenleri de ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim