Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ziyaretlerini Ziraat Odası ile sürdürdü.
    Ülkü Ocakları tarafından Ziraat Odası'na yapılan ziyarete Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, Ocak İkinci Başkanı Yasin Muş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ocak Başkanı Adnan Menderes Gülbaş; “Yozgat Ülkü Ocakları il yönetimi olarak yaklaşık 2 ay önce ocak genel merkezimiz tarafından göreve atanmıştık. Yozgat Ülkü Ocakları olarak amacımız başta Yozgat gençliği olmak üzere tüm Türk gençliğini bilgili birikimli donanımlı bir gençlik haline getirmek. Özellikle gençliği kahve köşelerinden, sokaklardan çekip geleceğimizi sağlam temeller üzerine oturtmaktır.
    Bunun içinde her türlü kültürel faaliyetin içinde bulunarak yada bizzat biz gerekli kültürel faaliyetleri organize ederek, gençliği şanlı tarihinden ve geçmişinden koparmamak adına çalışmalar yapıyoruz.
    Bu çalışmalarımızın ne kadar etkili olduğunu ilerleyen zamanlarda hep beraber göreceğiz. Amacımız gençliği kavgadan uzak tutup örnek bir gençlik haline getirmektir. Bizim amaçladığımız gençlik profili, cennet vatanımızın içinden geçtiği şu zor dönemde gerekli refleksi gösterebilen, nemelazımcı olmayan,  sorgulayan yalnışa karşı çıkıp doğrunun yanında olan bir gençliktir. Bunun içinde elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizden tüm kamuoyu emin olsun'' dedi.
    Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz ise kendisine ve odaya yapılan bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek,” Gençler bizler için çok önemlidir. Ziyaretiniz dolayısıyla çok memnun oldum.Her konuda sizlere yardım etmeye destek olmaya hazırım. Gençlerin bilgili birikimli olması geleceğimiz açıdan büyük bir önem arz etmektedir. Yaptıgınız çalışmaları yakından takip ediyorum ve fazlasıyla memnun oldugumu dile getirmek isterim'' dedi.   
Editör: TE Bilişim