Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı görevini 6 yıldır yürüten Kenan Filik'in vatani görevini yapmak için görevinden ayrılması ile boşalan göreve, Ülkü Ocaklarında aktif olarak uzun süredir görev alan Adnan Menderes Gülbayş getirildi.
    Yozgat Ülkü Ocakları'ndaki bayrak değişimi dün ocak binasında başkanlık makamında gerçekleşti. Görevini genç ülküdaşına bırakan Ülkü Ocakları eski Başkanı Kenan Filik;, 6 yıldır yürüttüğü görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretinde olduğunu söyledi.
    “Görev yaptığım süre içerisinde Ülkücü Harekete layık olmaya çalıştım.Yozgat'ta gençliğin sorun ve problemleriyle birebir ilgilenmeye çalışarak milliyetçi ve mukaddesatçı bir gençliğin temelini oluşturma gayreti içerisinde oldum” diyen Filik; “Görev yaptığım süre içersinde kapımız ve gönlümüz herkese açık oldu.
    Kenan Filik her zaman bu kutlu davanın bir neferi olmaya devam edecek ve elinden geldiği kadarıyla Ülkücü Harekete güç ve katkı sağlamaya devam edecektir.Bunu da herkes böyle bilmeli. Çünkü Ülkücülük bir hayat felsefesidir,son nefesimize kadar bu harekete hizmet etmeye devam edeceğim'' dedi.
 ÜLKÜ OCAKLARINA GENÇ ALPEREN
    Yozgat Ülkü Ocakları başkanlığı görevine atanan Adnan Menderes Gülbaş da devraldığı kutsal görevi liyakatli bir şekilde yerine getirmenin mücadelesini vereceğini söyledi.
    Son iki yıldır Orta Öğretim Birimi başkanlığını yaptığını hatırlatan Gülbaş; “10 Temmuz 1992 yılında Yozgat Merkez'de dünyaya geldim.12 yaşından beri bu Kutlu Dava'nın bir neferiyim.
    2005 yılından beri ocak içerisinde aktif olarak görevler yapmaktayım.Ve son 2 yıllık zaman zarfından beride Orta Öğretim brimleri başkanlığı yapmaktayım.Ocak Genel Başkanımız Harun Öztürk'ün atamasıyla ve Genel Başkan Yardımcımız  Turgay Baştuğ'un Yozgat'a gelerek gerçekleştirdiği devir teslim töreniyle Yozgat Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.Bundan sonra ki dönemde genç dinamik birikimli ve disiplinli ekibimizde Hak yoldan şaşmadan Türk islam ülkümüzü; Kenan Başkanımın çıkardığı bu çıtayı daha da yükselterek,ufkumuzu genişleterek hedeflerimiz büyütürek elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğiz'' diye konuştu.    
Editör: TE Bilişim