Yeni Çeltek Genel Müdürü, 23’üncü dönem Yozgat Milletvekili Dr. Osman Coşkun, biricik kızı Elif Coşkun’un mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Coşkun ve Başer ailelerini ömür boyu akraba kılacak düğün töreni görkemli bir ortamda gerçekleşti. Perşembe akşamı Ankara Anse AVM Teras Katında gerçekleşen düğün töreni Türkiye siyasetinin de buluşma adresi oldu.

Düğün törenine şu isimler katıldı; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, TBMM Başkan vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, TBMM Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, 23. Dön. Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk, 23’üncü dönem Van Milletvekili İkram Dinçer, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, TKİ Genel Müdürü Mustafa Aktaş, MTA Genel Müdürü Mehmet Üzer, TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni, Petrol İşleri Genel Müdürü Selami İncedalcı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Müsteşar Yardımcısı İlker Sert, Enerji ve Tabi Kaynaklar Müsteşar Yardımcısı Sefa Sadık Aytekin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Prof. Dr. Nihat Tosun, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Turan Buzkan, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, Kiaş Gnl Müdürü Oktay Saracoğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Merzifon eski Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uysal, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Fakı, Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Prof. Dr. Bülent Akay, Çelikler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş,  Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Kerim Güney, İşadamları Hüseyin Eryılmaz, Erol Doğan, Sarıkaya eski Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İleri Gazetesi Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz, değişik kurumlardan çok sayıda genel müdür yardımcısı, daire başkanı, işadamı ve davetli katıldı.

Türkiye siyasetinin yoğun gündeminden dolayı düğün törenine katılamayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bakan, bakan yardımcıları ve milletvekilleri Elif ve Serhat çiftini gönderdikleri birer mesajı ile tebrik etti. Düğün töreni okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Gelin ve damadın düğün alanına gelmesinin ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından genç çiftin nikapları kıyıldı. Nikap sonrası bir konuşa yapan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Evliliğin Allah’ın emri önemli bir vazife olduğunu anımsatan Yıldız; “Çocukluğundan bu tarafa yakinen tanıdığım Elif Kızıma nikah defterini veriyor mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Coşkun ve Başer aileleri, evlatlarının mutlu gününü davetlilerle tek tek ilgilenerek paylaştı.

23. Dönem Yozgat Milletvekili Dr. Osman Coşkun, tüm davetlilere bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim