Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada son günlerde Yozgat'ta iş dünyası rehberi basımı işini yapacaklarını taahhüt eden kişilerin bulunduğunu, bunlarla odanın herhangi bir anlaşma ve uygulamasının olmadığını söyledi.
    TSO Genel Sekreteri Ziya Saydam, oda tarafından 1999 ve 2008 yıllarında olmak üzere 2 kez 'İş Dünyası Rehberi' hazırlatıldığını, bunun dışında herhangi bir firma ile bu tür bir çalışmanın olmadığını söyledi.
    Son günlerde bazı kişilerin iş dünyası rehberi işi yapımı için esnaf ziyaretlerinde bulunduğuna dikkat çeken Saydam; “Odamız tarafından 1999 ve 2008 yıllarında olmak üzere 2 kez “İş Dünyası” rehberi hazırlatılmış ve öngörülen sürede basım ve dağıtımı yapılmıştır.
    Bu rehber için organizatör firma ve Odamız arasında protokol hazırlanmış, firmaya uygulayacağı reklam tarifesi yönetim kurulumuz tarafından belirlenmiş ve uygulattırılmış olup, çalışma şartları tarafımızca belirlenmiş firma elemanlarına bu işi yapmak üzere yine yönetim kurulumuzca “Yetki belgesi” düzenlenmiştir. Olabilecek olumsuzluklara karşıda firmadan “Teminat çeki” alınmıştır ve bu işlemler neticesinde 2 kez olmak üzere bilgimiz ve kontrolümüz dahilin de İş dünyası rehber basımı gerçekleştirilmiştir.
    Son günlerde ilimizde İş dünyası rehberi basım işi yapacaklarını taahhüt eden kişiler ile odamız arasında her hangi bir anlaşma ve uygulama yoktur ve bilgimiz dahilin de değildir. Üyelerimizin, esnaf ve tüccarımızın mağdur olmamaları açısından her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için dikkatli olmaları önemle rica olunur” diye konuştu.
   
Editör: TE Bilişim