Torununun tedavisi için Akdağmadeni'den Sivas'a giden ailenin içinde bulunduğu otomobile kamyon çarptı. Kaza da dede hayatını kaybederken otomobil içindekiler yaralandı.
    Akdağmadeni İlçesi'nden 6 aylık torunu Mahmure Türkben'i Sivas'a doktora götüren Sezai Özdemir'in kullandığı otomobile, kavşakta belediyeye ait bir kamyon çarptı. Özdemir, kaldırıldığı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan, 3'ü çocuk 7 kişi tedavi altına alındı.
    Gültepe Mahallesi, Sivas-Ankara çevre yolu Toptancılar Kavşağı'nda meydana gelen kazada Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinden Sivas'a torununu doktor kontrolü için götüren 54 yaşındaki Sezair Özdemir yönetimindeki otomobile ışıksız kavşakta Mehmet Ali Ahıskalı'nın kullandığı 58 DR 583 resmi plakalı belediyeye ait kamyon çarptı.
    Kazada otomobil içinde bulunan sürücü Sezair Özdemir ile 52 yaşındaki Alaattin Türkben, gelini 23 yaşındaki Zehra Türkben, torunu 6 aylık Mahmure Türkben, 27 yaşındaki Sibel Özben, 1,5 yaşındaki Neslihan Özben, 4 yaşındaki Polat Erdem ve 25 yaşındaki Fatma Erdem yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Ağır yaralanan ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan otomobil sürücüsü Sezair Özdemir, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan diğer yaralıların ise hastanede tedavileri devam ediyor.
    Mobese kamerası tarafından kaydedilen kaza sonrası kamyon şoförü Mehmet Ali Ahıskalı gözaltına alındı.

Editör: TE Bilişim