Yozgat merkez ve ilçeleri ile Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı konutlarla son yılların çok konuşulan kurumlarından bir tanesi olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 'Toplu Konut ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması düzenledi.
    Ülke genelinde gerçekleştirilen konut hamlesi çerçevesinde yürütülen konut uygulamalarının insan faktörü düşünülerek fotoğraflanmasının amaçlandığı yarışmada TOKİ'de yaşayan ailelerin farklı ölçek ve açılardan görüntülenmiş yaşam kareleri insan ve insana dair değerler kullanılarak gösterilecek fotoğraflar elde edilmesi hedefleniyor.
    Yozgat Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yarışma şartları hakkında şu bilgiler verildi.
    Jüri üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının dışında, amatör-profesyonel fotoğrafçılar ile herkese açık.
    Renkli baskı dalında düzenlenen yarışmaya her katılımcı en çok 4 fotoğraf ile katılabilecek.
    Fotoğrafların baskı boyutu, kısa kenarı 20 cm'den az, uzun kenarı 40 cm'den büyük olmayacak ve kenarlarda boşluk bırakılmayacak. Birden fazla kareden oluşturulmuş panoramik baskılar yarışmaya katılmayacak.
    Fotoğrafların gönderileceği adres şöyle: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilkent Plaza, B1 Blok, 06530 Bilkent/ANKARA. Tel: 0 312 565 21 07 - 565 20 61

Editör: TE Bilişim