AK Parti Yozgat Milletvekili adayı İskender Minar, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Koordinatörümüz Erhan Kayhan’ın konuğu olan Minar, Yozgat’ta seçim sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu. 
Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Minar, AK Parti’nin bu dönem hem kent merkezinde hem de ilçelerde oldukça güçlü olduğunu söyledi. 
Seçim ziyaretleri kapsamında kırsaldan ilçe merkezlerine pek çok insanla karşılıklı sohbet etme, dinleme imkanı bulduğnuu kaydeden Minar, şunları söyledi: 
“7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti’ye yoğun bir ilgi var. İnsanlar 13 yıllık AK Parti iktidarı ile hayata geçirilen projeleri, hizmetleri yaşayarak gördü. Bundan sonra da inşallah yeni projelerin AK Parti ile hayata geçeceğini, daha iyilerinin yapılacağını biliyor, inanıyor. Bu inancın karşılığında insanlardan büyük destek buluyoruz. Güç veriyorlar. Seçim ziyaretlerinde tüm ilçelerimizde, köylerde, şehir merkezinde yoğun destek görüyoruz. İnşallah şehrimize, memleketimize, vatan toprağına en iyi şekilde hizmet etmenin gayesi ile yola çıktık.”

Editör: TE Bilişim