Şube Başkanı Ferudun Daştan, birlik ve beraberlik ruhu ile Yozgat’ın maddi ve manevi anlamda daha da yükselmesini hedeflediğini söyledi.

Yurtiçinde ve yurtdışında açtığı şube ve iletişim noktalarıyla Türkiye’nin en yaygın teşkilatlanan sivil toplum kuruluşu olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yeni dönemde Yozgat’ta da teşkilatlanma çalışmalarına başladı.
MÜSİAD Yozgat Kurucu İl Başkanlığı görevini, başarılı işadamı Onur Sentetik Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Daştan üstlendi.

Türkiye ve dünyada 11 bini aşan üyesi, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan bir sektörün temsilcisi olan MÜSİAD, Yozgat’ta da bu misyonla teşkilatlanma yapılanmasına başladı.

MÜSİAD Yozgat Şube Başkanı Ferudun Daştan, Yozgat Temsilciliğinin şube olması ile ilgili MÜSİAD’ın yeni döneminde şubeleşme yolunda hızla adımlar attığını belirterek; “MÜSİAD, yurtiçi ve yurtdışında 11 bini aşan üyesi ile 50 bin işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan, yurtiçinde 86 irtibat noktası bulunan lider bir STK’dır” dedi.
Yozgat’ta MÜSİAD’ın eksikliğini gidereceklerini söyleyen Daştan, oluşturulacak yeni yönetim kurulu ile üye sayısını artırarak Yozgat’ın maddi ve manevi anlamda daha fazla yükselmesini hedeflediklerini vurguladı.

Editör: TE Bilişim