Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Sorgun için gece gündüz çalışıyor.

Sorgun Belediyesi, yoğun temizlik programını gece gündüz uygulayarak sağlıklı alanlar yaratma konusundaki duyarlılığını sürdürüyor.

23 araç ve 82 personelle 24 saat hizmetini sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, günlük çalışma programlarında bu talepleri de değerlendirerek tam kapasite hizmet üretiyor.

‘BU KENT HEPİMİZİN’

Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin önemli bir yeri olduğunu ifade den Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, “Sağlıklı nesiller için sağlıklı kentlerin var olması ve sürdürülmesi, modern dünyanın gerekleri arasındadır. Biz de kentimizin pırıl pırıl olması için yoğun çalışma yapıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da çevre temizliğine karşı duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Bu kent hepimizin ve bizim korumamızda” dedi.

DÜZENLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Rutin sokak temizliğinin yanı sıra ekiplerle mahalle mahalle toplu temizlik çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pazar yeri ve okul önlerinin temizliği de özen gösteriyor. Programlar aylık, haftalık günlük şeklinde sekteye uğramadan düzenli ve özverili bir şekilde uygulanıyor.

Editör: TE Bilişim