Yozgat'ın yetiştirdiği değerli sanatçılardan Mustafa Tatlı, Murat Balaban ve Bayram Bilge Tokel, aynı akşam çıktıkları değişik televizyon kanallarında Yozgat'ı sanatları ile temsil ettiler.
    Yıllardır ulusal alanda temsil sıkıntısı yaşayan, bunu sanat alanın dahi yeterince gerçekleştiremeyen Yozgat son zamanlarda kabuğunu kırmaya başladı. Yozgatlı sanatçıların televizyon ekranlarında sıkça yer alması tüm Yozgatlılarda sevinç yaşattı.
    Önceki akşam Vatan, Tempo ve Ulusal TV'deki müzik programlarına çıkan Yozgatlı sanatçılar, söyledikleri türküler ve Yozgat ağırlıklı sohbetleri ile televizyon ekranlarında özlem duyduğumuz görüntüleri yaşattılar.
MUSTAFA TATLI “TAT VERDİ…”
    Vatan TV ekranlarında yayınlanan Anadolu Diyarı isimli programa katılan Yozgatlı Sanatçı Mustafa Tatlı, Yozgatlı kimliğini her fırsatta dile getirdi.
    Söylediği Yozgat türküleri ile de ulusal bir kanalda doğduğu toprakların kokusunu tüm dünyaya yayan Tatlı, seslendirdiği bir birinden değerli eserlerle tüm Türkiye'nin beğenisini kazandı.
YOZGAT'IN ŞANLI YİĞİDİ…
    Yozgatlıyız Şanlıyız isimli şarkısı ile tüm hemşerilerinin gönlüne taht kuran Murat Balaban'ın Tempo TV ekranlarında hazırlayıp sunduğu program Yozgatlıları aynı akşam farklı bir televizyon ekranına bağladı.
    Sanatının yanı sıra kişiliği de Yozgatlıların şanlı sanatçısı olmayı başaran Murat Balaban, başarılı performansı, yorumları ve programa hakimiyeti ile göğsümüzü karabarttı.
USTA TEZENE…
    Aynı akşam televizyon ekranlarında olan diğer bir sanatçı da Bayram Bilge Tokel oldu.
    Yıllardır söylediği türkülerle gönüllerde taht kuran Tokel, Ulusal TV'de yayınlanan Salkım Söğüt Programında söylediği türkülerle Yozgatlı gönülleri mest etti.
Editör: TE Bilişim