Rektörlük Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’dan geldi. 
Rektörlük binasında gerçekleştirilen ziyarette, Cumhurbaşkanı tarafından Bozok Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Salih Karacabey’in bundan sonraki görevinin hem kendisine hem de Yozgat’a hayırlı olmasını dileyen Vali Yazıcı, Karacebey’e çalışmalarında başarı temennilerinde bulundu.
Karacabey, Vali Abdulkadir Yazıcı’nın ziyaretinden  son derece memnun olduğunu ifade ederek Vali Yazıcı’ya teşekkürlerini belirtti.

SOYSAL’DAN ZİYARET 
Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal da rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Bozok Üniversitesi Rektörlüğü görevinde başarılar diledi. 
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek teveccühlerinden dolayı teşekkür etti.
AKPINAR UNUTMADI
İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’in Bozok Üniversitesini çok daha ileri seviyelere götüreceği konusunda inancının tam olduğunu ifade etti. 
Rektör Karacebey’i Bursa’dan da tanıdığını belirten Akpınar: “Dostluğumuz ve arkadaşlığımız olan kıymetli hocamıza yeni görevinin hayırlı olması temennisi adına bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.
Karacabey, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Bursa’dan süre gelen bir dostluğumuz ve yakınlığımız var. Burada kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım. Yozgat’ın huzuru, gelişmesi, eğitim-öğretim noktasında  katkısı ve gençlerimizin kötü alışkanlıklara düşmemesi konusunda ortak hassasiyetlerimiz söz konusu. Üniversitemizde eğitim öğretimin huzurlu devam edebilmesi adına önemli katkıları var. Bir Yozgatlı olarak bu hassasiyetleri taşıdığı için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim