Ankara'da Mali Müşavirlik yapan İş adamı Ali Taşçı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sorgun'daki çocukları sevindirmeye devam etti.
     Her dini bayram öncesinde öğrencilere giysi yardımında bulunmayı gelenek haline getiren Ali Taşçı'nın geride bıraktığımız Kurban Bayramı öncesinde de 100 öğrenciye kaban yardımında bulunduğunu bildirildi. Altaşçı'nın kabanları temin ettiği mağaza sahibi Ali Ateş, Kurban Bayramı öncesinde dağıtılması planlanan kabanların bir kısmını öğrencilere dağıttıklarını, ancak bazı olumsuzluklar nedeniyle kalan kısmını ise bugün dağıtma fırsatı bulduklarını söyledi.
     Ali Ateş ''Bu güne kadar çok hayırsever gördüm ama her bayram öncesi ihtiyacı olan çocukları sevindirmeyi kendine amaç edinmiş bir iş adamına ben ilk kez şahit oluyorum. Taşçı, geçtiğimiz bayram öncesinde okul kıyafetleri vermişti, bu bayramda da kaban veriyor. Her ne kadar kendisi bu yaptıklarının duyulmasını istemese de ben kendisine bir Sorgunlu olarak teşekkür etmeyi bir borç biliyorum'' dedi.
     Ateş, Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Aşağı Cumafakılı İlköğretim Okulu ve Beyyurdu İlköğretim Okulundan toplam 100 öğrencinin kabanlarının teslimatının yarın tamamlanacağını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim