Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 2’ncisi yapılacak Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na tam 98 firma katılıyor. Bu gün saat 13:30’da Fuar Alanı’nda açılacak fuara komşu illerden de yöneticilerin katılımı bekleniyor.

                Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, 21-24 Nisan 2011 tarihleri arasında yapılacak 2. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın son hazırlıklarını yerinde inceledi. Katılımcılarla birebir görüşerek taleplerini dinleyen Özışık, fuarın bu yıl daha etkili olacağını söyledi.

                Özışık, bu gün saat 13:30’da yapılacak açılışa Kayseri ve Sivas Valilerinin yanı sıra, Kalkınma Ajansı yetkilileri, komşu il belediye başkanları, oda başkanları ve il genel meclisi başkanlarının da katılacağını söyledi.

                İlkini geçen yıl yaptıkları fuara bu yıl 22’si Yozgat’tan olmak üzere toplam 98 firmanın katılacağını belirten Özışık, fuarın etkili olabilmesi için katılımın önemli olduğunu belirterek, 4 gün boyunca katılımın yüksek olacağını umut ettiklerini söyledi.

                Fuarın, içeriği bakımından tarım ve hayvancılık açısından önemli bir merkez olan Yozgat için önemli olduğunu belirten Özışık, özellikle açılışta bu konularla ilgili önemli açıklamalarda bulunacağını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim