Kırmızı siyahlı ekibin patronu Nurullah Nurdoğan, takım içerisinde her şeyin yolunda olduğunu büyük bir sıkıntılarının bulunmadığını belirtti. Transfer konusunda transfer komitesinin gerekli çalışmaları yaptığını dile getiren Nurdoğan, ‘’7 Ocak Salı günü açılacak olan transfer sezonunun açılmasıyla birlikte görüştüğümüz oyunculara tek tek imza attırarak kamuoyuyla paylaşacağız’’ dedi.
Yeni transfer edecekleri oyunculara verecekleri peşinatlar ile ilgili kulübe gerekli girdilerin sağlanması için çalışmalar yaptıklarının altını çizen Nurdoğan, ‘’En son bize destek olması için Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun ile görüşmeler yaptık. Takımımıza katkıda bulunacağı sözünü de aldık. Maddi açıdan kulübümüzün oyuncularımıza çok büyük bir borcu yok. Maç başlarının büyük bir bölümünü yatırdık. Şimdi yeni transfer edeceğimiz arkadaşlarımızla ilgili vereceğimiz peşinat paralarını halletmeye çalışıyoruz. Bu konuda icra kurulunda bulunan arkadaşlarımız da bizlere destek oluyorlar sağ olsunlar’’ diye konuştu.
Transferde önceliklerinin kaleci, sol bek ve stoper olduğuna dikkat çeken Yimpaş Yozgatspor kulüp başkanı Nurullah Nurdoğan, şöyle konuştu:
‘’Bu üç bölgeye mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Bir kaleci ile anlaştık bu arkadaşımızın kulübüyle olan problemini çözmeye çalışıyoruz. İnşallah transfer sezonu açılır açılmaz bu üç bölgeye kaliteli oyuncuları takviye edip yolumuza devam edeceğiz.’’

Editör: TE Bilişim