Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, mevcut park ve bahçelere yenilerini ekleyeceklerini, bu bağlamda çocuklar için yeni oyun alanları kuracaklarını söyledi.

     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bu yıl park ve bahçe çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Park ve bahçesi olmayan mahallelerimize park ve bahçeler yapacağız, çocuklar için oyun grupları koyacağız'' dedi.

     Şimşek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu güne kadar yeteri kadar önem verilmediğini dile getirerek, göreve geldiği ilk günlerde ilçede sadece iki tane çocuklar için oyun parkının bulunduğunu, geçen dönem içerisinde bu sayıyı 10'a yükselttiklerini söyledi. Mevcut parklara 12 tane daha ilave etmek istediklerinin altını çizen Şimşek, ''Zaten 10 çocuk parkı Sorgun gibi bir ilçe için çok komik. Özellikle ekonomik gücü yerinde olmayan mahallelerimiz için parklar yapmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

     Yenidoğan, Ahmet Efendi, Aydınlıkevler ve buna benzer mahallelere yapılacak parklarla ilgili planların yapıldığını da anlatan Şimşek, kısa süre sonra ihale yapılacağını, amaçlarının tüm mahalleleri aynı refah seviyesine yükseltmek olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim