Yozgat’ta Tarz Giyim markasıyla genç giyimde çığır açan ve ticarete atılmak isteyen gençlere örnek olan genç müteşebbis Hadi Koçak ve Salih Yılmazer bu kez de Sorgun’da Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi ile Sorgunluların özlemini çektiği çiğ köfte lezzetini vatandaşların hizmetine sundu. 
Yozgat’ta Vali Konağı yanında ilk olarak genç spor giyim mağazası açarak ticari hayatına başlayan iki okul arkadaşı, bu arkadaşlıklarını ticarete atılmalarıyla ortaklığa dönüştürdü. Kısa zamanda Yozgat’ta ki genç giyim mağazalarını bir marka ve tercih noktası olarak oluşturan girişimciler son olarak da Sorgun’lu vatandaşlara çiğ köfte ve yine Sorgun’da bir ilk olan İzmir Kumru lezzetini sundu. Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi’nin açılışına Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’da katıldı. 
Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi’nin açılışını Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı beraber gerçekleştirdi. Yozgat’ta genç girişimcilerin ticari faaliyetlerini artırmalarının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Kazım Arslan özellikle Yozgat ve Sorgun arasında büyüyen ticari faaliyetlerin hem Yozgat hem de Sorgun’un gelişip kalkınması noktasında daha ayrı bir önem arz ettiğini belirtti ve iş yeri sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilişim