Sorgun'da şehirlerarası seyahat işletmeciliği görevini yürüten ''Gülen'' ve ''Tutku'' turizm, yapılan anlaşma kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile eş ve çocuklarına şehirlerarası seyahatlerinde yüzde 20 indirim uygulayacak.
     Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Alan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, anlaşmanın 2011 yılının ekim ayına kadar süreceğine değinerek, ''Her zaman üyelerinin çıkarları yönünde çalışmalarda bulunan odamız onların çıkarları doğrultusunda bir hizmeti daha hayata geçirmiştir'' dedi.
     18 Ekim 2011 tarihine kadar geçerli olacak şekilde en yüksek indirim sağlayan ''Gülen'' ve ''Tutku'' turizm firmalarıyla protokol anlaşması imzalanarak, oda üyelerinin indirimli seyahat yapmalarına olanak yaratıldığının altını çizen Alan, ''Bu firmalarla seyahat edecek olan odamız personeli, oda üyelerimiz ve aileleri seyahatlerinde bilet fiyatları üzerinden yüzde 20 indirimden yaralanacaktır. Söz konusu seyahat firmalarından bilet alınırken odamız tarafından düzenlenen personel kimlik veya üye kimlik kartlarının seyahat firmalarına ibraz edilmesi gerekmektedir'' diye konuştu. Nihat Alan, halen üye kimlik kartı olmayan üyelerin odaya başvurarak, herhangi bir ödeme yapmaksızın üye kimlik kartlarını alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim