İç transfer çalışmalarını tamamladıktan sonra ara vermeden dış transfer çalışmalarına başlayan sarı siyahlı ekip bu güne kadar Ulukavakspor’dan Mahir Koçak, Yimpaş Yozgatspor’un eski kalecisi Ramazan Koray Tetik, Atakum Belediyespor’dan Emrullah Harman, Armutlu Belediyespor’dan Eşref Keçeci,
Çatalhöyük Çumra Belediyespor’dan Mete Özer, Şefaatli Belediyespor oyuncusu Yücel Karaarslan, Yeni Amasyaspor’dan Onur Yiğit ve Kırıkkale Yahşihan’dan Maksud Özer ile anlaştı.
Dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Sorgun Belediyespor teknik direktörü İlhan Özbay, ‘’Kadromuza kattığımız oyuncuların hepsi de birinden kaliteli oyuncular. Yeni sezonda bize büyük katkı sağlayacaktır buna inanıyorum. Dış transferde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Görüştüğümüz bir çok oyuncu var hepsiyle de anlaşma zemini arıyoruz anlaşma sağladığımız oyuncuları ise Sorgun’a davet edip resmi sözleşmeye imza attıracağız. Görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncuların bir kısmı ile yüzde 80 oranında anlaştık ufak tefek pürüzler var o pürüzleri de en kısa zamanda gidereceğiz. Bu sezon hedefimize ulaşabilmek için çok güçlü bir kadro kuruyoruz. Sezon sonunda da Üçüncü Lig hayalimize ulaşacağız buna inanıyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim