Sorgun Belediyesi makine parkını her geçen gün daha da geliştiriyor.
     Belediye meydanında düzenlenen törende hizmete konulan 9 araçtan 3'ünün tanıtımı yapıldı. Törene, AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İlçe Başkanı Oktay Rıfat Yılmaz ve diğer yetkililer katıldı.
     Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, özellikle itfaiyeye alınan 500 bin lira değerindeki üç araç ile bundan böyle yangınlara daha çabuk ve daha etkili bir şekilde müdahale etmelerinin mümkün olacağını söyledi.
     Şimşek ''İtfaiyemize alınan üç aracın dışında 2 tane de temizlik işlerimize araç takviyesi yaptık. Bunlardan bir tanesi Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından belediyemize bağışlanan 135 bin lira değerindeki 15 tonluk temizlik aracı, diğeri de kendi olanaklarımızla 91 bin liraya alınan 7+1 tonluk temizlik aracıdır. Bunların dışında Fen İşleri Müdürlüğümüze 150 bin lira tutarında bir kırıcı, kanal kazıcı bir kepçe, Sorgun Belediyespor'a bir otobüs, bir cenaze aracı, bir adet kabinli minibüs aldık ve gerekli birimlere teslimini yaptık'' dedi.
     Araçlar kurban kesilerek hizmete sunuldu.
Editör: TE Bilişim