Başkan Şimşek, mesajında “Bu mübarek gece aracılığı ile kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim” temennisinde bulundu.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, miracın insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Peygamber'in yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu ifade ederek, “Miraç Kandili, İslam alemi olarak dualarla karşıladığımız önemli günlerden biridir. Bu önemli günlerde; çevremizle ve yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, kardeşliğin, barışın, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım” dedi.
Başkan Şimşek, mesajında şunları kaydetti: “Miraç Kandili sayesinde farklı coğrafyalarda yaşayan Müslüman kardeşlerimiz Cenabı Hakk'a dua etmek için bir araya gelecektir. Bu mübarek gece aracılığı ile kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim. Unutmayalım ki, dualar Allah ile kul arasında gönülden geçen dileklerimizin miracıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum.”

Editör: TE Bilişim