Sorgun sanayi esnafını makamında misafir eden Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, esnaf ile bir süre sohbet etti, isteklerini dinledi. Sorgun Belediyesi olarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Şimşek, “Hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveri ile çalışmaktadır. İlçemizi daha modern bir hale getirmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşımızın da memnun olması bizi mutlu ediyor” dedi.
Başkana yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Sanayi Sitesi Esnafı, sanayide iki sokağın asfaltının olmadığını bu iki sokağın asfaltlanması talebinde bulundu. Başkan Şimşek’de o sokakların bu yılki asflat programında olduğunu ve bir ay içerisinde sokakların da asfaltlanacağını söyledi.
15 Temmuz akşamı FETÖ tarafından düzenlenen darbe girişimini de kınayan sanayi esnafı, “Biz her zaman devletimizin milletimizin yanındayız. Demokrasiden hiçbir zaman vazgeçmeyiz. 15 Temmuz gecesi halkın üzerine, askerine, polisine ateş açan üniformalı teröristler Türk askeri olamaz. Onlara en ağır cezanın verilmesini istiyoruz. Demokrasi nöbetlerine de aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim