Yozgat'a gelen Silvikültür Daire Başkanı Mustafa Kılıç ile Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, Akdağmadeni ve Çayıralan ormanlarında incelemelerde bulundu.
     Daire Başkanı Mustafa Kılıç, Silvikültür Planları Şube Müdürü Ali Şimşek ve Gençleştirme Şube Müdürü Ali Cebeci, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinin ilk gününde Akdağmadeni ve Çayıralan İşletmelerinin ormanlarını gezerek silvikültür çalışmalarını yerinde inceledi.
     Geziye Daire Başkanı Mustafa Kılıç ve Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, Bölge Müdür Yardımcısı Faruk Aykutlu, Silvikültür Planları Şube Müdürü Ali Şimşek ve Gençleştirme Şube Müdürü Ali Cebeci, Silvikültür Şube Müdürü Murat Çalık, Akdağmadeni Müdür Uğur Efe ve Çayıralan İşletme Müdürü Hüseyin Çinko ile İşletme Şefleri katıldı.
     Teknik gezide özellikle Sarıçam gençleştirme sahalarında sıklık bakımı, Ökse otu tahribatları, kuruyan meşelerde rehabilite çalışma teknikleri ile mini ekskavatör ile teras yapımı çalışmaları yerinde görüldü.
     Daire Başkanı ve beraberindeki heyet Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü Sızır Şefliği sınırlarında bulunan Sızır Şelalesini gezip Yozgat'tan Amasya'ya hareket ettiler.

Editör: TE Bilişim