Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. İsmail Kurca ve İdari Hizmetler Başkanı Ahmet Uslu, ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ nedeni ile Bakım ve Doğum Evi’nde kalan çocuklara kitap, boyama defteri ve kalemlerinden oluşan hediyeler verdi. 
Hastanenin minik misafirlerini odalarında ziyaret eden Kurca, çocuklarla  sohbet edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 
Kurca, bu özel günde hastanede tedavi gören çocukları ziyaret edip, Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı kutlamak istediklerini söyledi. 
Çocukları hasta yataklarında bu vesile ile bir nebze de olsa mutlu etmeye çalıştıklarını belirten Kurca, şunları söyledi: 
“Hastanemizde yatan her çocukla kendi çocuğumuz, kardeşimiz gibi ilgileniyoruz. Onları hasta yatağında ziyaret edip, dünyanın en kıymetli hediyesi olan, kitap, boyama defteri ve kalemlerinden oluşan küçük bir hediye vermek istedik. Onlar bizi gördüğünü de biz de onları gördüğümüze mutlu olduk. 
Kitap okumanın yaşı olmadığını gerçeğini bu vesile ile hatırlatmak istedik. Okuyan bir toplum olmak için öncelikle kendimiz okumalıyız. İnşallah ziyaret ettiğimiz tüm çocuklarımız okuyan, okudukları ile hayatını tatbik eden bir konuma gelir. Tüm hasta çocuklarımıza Allah’tan şifalar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim